Silmien suojaus pimeinä kuukausina? Kyllä, jos olet fiksu!

Säästä 25% Lensonin alennuskoodilla!

Alennus toimii tietyissä tuotteissa, ja on voimassa vain rajoitetun ajan! Tsekkaa koodi painamalla alla olevaa painiketta ja nauti shoppailusta 🙂

Säästä 25% Lensonin alennuskoodilla!

Alennus toimii tietyissä tuotteissa, ja on voimassa vain rajoitetun ajan! Tsekkaa koodi painamalla alla olevaa painiketta ja nauti shoppailusta 🙂

Sydäntalvi on täällä ja valoa on vähemmän kuin milloinkaan vuoden aikana. Joidenkin tutkimusten mukaan, jos jakaisimme tänä aikana näkemämme auringonvalon tasaisesti jokaiselle päivälle, yhteensä valoa tulisi 0,3h/päivä. Kyllähän se on ihan tarpeeksi D-vitamiinitarpeemme tyydyttämiseen…heh heh! Pointtinahan tässä on se, että oikeasti nyt jos joskus on hyvä aika täydentää ne kuuluisat aurinkolasivarastot. Monet aurinkolaseja myyvät kaupat tarjoavat viime vuoden aurinkolasivarastot huikeaan alennushintaan juuri nyt. Juuri nyt on se hetki kun kellään ei ole halua ostaa laseja ja kaikilla aurinkolasiliikkeillä on halu päästä niistä eroon. Miu Miun lasit -50%? Onnistuu! Ray Banin pokat jopa -70%? Ei laisinkaan mahdotonta! Kannattaa seikkailla aktiivisesti erilaisten aurinkolasimyymälöiden sivuilla ja löytää ne unelmalasit juuri nyt, sillä pian maksat merkkilaseista huomattavasti enemmän…Ja sitten tietysti sitä odottaa niitä aurinkoisia kelejä vielä hanakammin!

Post Author: Zeon1

Matkailua, kauneutta, keittiöpsykologiaa – elämää sen kaikissa muodoissa! Nettishoppailun puoli-ammattilaisena rakastan myös jakaa parhaat shoppailu- ja alennusvinkit verkon parhaisiin kauppoihin. Hyppää mukaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *