Ovatko harrastukset kuolemassa?

Tällä alennuskoodilla et maksa laisinkaan nostokuluja Ferratumilla! Klikkaa koodi matkaan ja säästä kuluista

Tsekkaa koodi painamalla alla olevaa painiketta

Tällä alennuskoodilla et maksa laisinkaan nostokuluja Ferratumilla! Klikkaa koodi matkaan ja säästä kuluista

Tsekkaa koodi painamalla alla olevaa painiketta

“Mitä sä harrastat?” – milloin olet viimeksi kuullut tai itse kysynyt tämän kysymyksen? Nuorempina jokaisella oli aina harrastus, oli se sitten kuvikerho, jalkapallo, baletti, jousiammunta, laulaminen… Mutta ne jossain vaiheessa ovat jääneet, ja tilalle on tullut jumppa, pumppi, lenkkeily tai jokin muu toiminta jonka voi puristaa siihen väliin milloin itsellä on aikaa. Harrastukset ovat joutuneet väistymään muiden, “tärkeämpien” toimintojen tieltä, kuten työnteon. Vaikka parhaimmillaanhan harrastukset tasapainoittavat elämää, niistä saa uuden oppimisen ja onnistumisen tunteita ja tärkeitä uusia ihmissuhteita. Tiistai-ilta vietettynä savipajassa kuppeja valaen auttaa unohtamaan työpäivän kiireet ja stressin paremmin kuin kalenteriin pikana buukattu pumppi tai viinilasillinen ystävän kanssa, jotka saattavat usein olla asioita, joita tehdään “jotta voisi hyvin”, mutta jotka eivät aina sitä tehtävää täytä.

Ystäväni aloitti hiljattain käymään luovan kirjoituksen kurssilla työväenopistolla ja hurahti touhuun täysin. Kerran viikossa hän teroittaa kynänsä ja siirtyy omaan maailmaansa samanhenkisten ihmisten kanssa ja opettajan opastamana, ja harjoittelee kirjoittamista. Kuulemma paras asia mitä hän on tehnyt vuosiin. Nyt on suunnitelmissa kirjan aloittaminen ja artikkelien kirjoittaminen. Hänen silmänsä loistavat kun hän puhuu aiheesta. Innostus on käsinkosketeltavaa. Innostuttaisiinko me muutkin jostain tänä vuonna? Se jos jokin olisi jalo ja omaa hyvinvointia tukeva tavoite.

Post Author: Zeon1

Matkailua, kauneutta, keittiöpsykologiaa – elämää sen kaikissa muodoissa! Nettishoppailun puoli-ammattilaisena rakastan myös jakaa parhaat shoppailu- ja alennusvinkit verkon parhaisiin kauppoihin. Hyppää mukaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *