Curly Girl metodi villitsee! Katso tästä vaiheet ja parhaat Curly Girl tuotteet

20% alennusta kaikesta Nordicfeelin alennuskoodilla!

Tsekkaa koodi painamalla alla olevaa painiketta ja osta hiustuotteet edullisesti.

20% alennusta kaikesta Nordicfeelin alennuskoodilla!

Tsekkaa koodi painamalla alla olevaa painiketta ja osta hiustuotteet edullisesti.

Haloo, kuuleeko kiehkurat, täällä Suomi! Jenkeissä jo muutaman vuoden villinnyt Curly Girl –boomi on vihdoin rantautunut Suomeenkin. USA:sta kotoisin olevien kampaajien Lorraine Masseyn ja Michele Benderin Curly Girl the Handbook –kirja selventää tavallisille tallaajille miten hiuksia tulisi huoltaa, jotta niiden luontainen kihara tulisi kauniisti esiin. Kulmakivenä on shampooton hiusten pesu, joka antaa hiusten luontaisen kosteuden nousta pintaan. Jokaisessa päässä on pinnan alla paljon enemmän kiharaa kuin sitä luulisi! Monet Suomen influencer-jumalattaret ovatkin ottaneet metodin omakseen ja esittelevät upeita kikkuroitaan sosiaalisessa mediassa ahkerasti. Metodi perustuukin kahteen pilariin:

1. Älä käytä voimakkaita kemikaaleja sisältävää shampoota – kuten sulfaattia. Se pesee hiukset voimakkaasti riisuen samalla siltä sen luonnollisen kosteuden.
2. Jätä silikonia sisältävät hoitoaineet kaupan hyllylle (hyvä nyrkkisääntö on kaikki –cone –loppuiset ainesosat). Ne siloittavat hiusten pinnan ja estävät kosteuden pääsyä sen sisään.

Näin upeat kiharat tulevat esille. Aloittaaksesi tarvitset oikeastaan vain kaksi Curly Girl tuotetta: hoitoaineen sekä geelin. Seuraa näitä askeleita niin upeat hiukset ovat taattu:

1. Pese hellästi. Voit joko käyttää sulfaattivapaata shampoota tai niin sanotusti ”co-washia”, eli pestä päänahka hoitoaineen avulla, hieroen päänahkaa jolloin lika irtoaa.

Koita Sachajuanin hellävaraista ja hoitavaa Cream Cleansing shampoota parhaisiin tuloksiin.

2. Kosteuta hoitoaineella. Voit joko käyttää silikonitonta hoitoainetta tai hiusnaamiota joka antaa roiman annoksen kosteutta hiuksillesi. Kampaa hiukset suihkussa hoitoaineen vaikuttamisen aikana

Koita tätä Schwarzkopfin monikäyttöistä Mad about Curls -hoitoainetta Sitä voi käyttää joko normaalina hoitoaineena suihkussa tai jättää kosteisiin hiuksiin extrakosteutta tuomaan.

3. Geelaa! Eli rutistele tukkaan geeliä, joka sulkee hiuksen pinnan ja estää kosteuden karkaamisen. Tässä vaiheessa vältä kaikin keinoin hiusten harjaamista tai kampaamista. Kun geeli on kovettunut hiusten pinnalle sen kuivuessa, voit rutistaa ja näin ”hajoittaa” kuoren, jonka alta paljastuvat upeat uudet kiharasi.

Tämä Matrixing “Curl Please” -geeli on noussut jo lähes kulttimaineeseen Curly Girl tuotteiden joukosta.

Miten oma Curly Girl lookisi onnistui? Kommentoi alle!

Post Author: Zeon1

Matkailua, kauneutta, keittiöpsykologiaa – elämää sen kaikissa muodoissa! Nettishoppailun puoli-ammattilaisena rakastan myös jakaa parhaat shoppailu- ja alennusvinkit verkon parhaisiin kauppoihin. Hyppää mukaan!

1 thought on “Curly Girl metodi villitsee! Katso tästä vaiheet ja parhaat Curly Girl tuotteet

    Minna

    (July 25, 2019 - 11:51 pm)

    Aaah etenkin tota Sachajuanin puhdistavaa shampoota voin suositella lämpimästi! Itse oon nyt ollut 4kk Curly Girl -kuurilla ja hiukset näyttää upeimmilta kuin koskaan. Myös tota hoitoainetta ja geeliä oon kokeillut (kumpikin aika kulttituotteita) ja ne kyllä toimii. Tuo ihan mielettömästi kosteutta kuivankarheaan tukkaankin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *