Mitä sosiaalinen media tekee tyylillemme?

Nappaa tästä 20% alennuskoodi Asokselle!

Tsekkaa koodi painamalla alla olevaa painiketta

Nappaa tästä 20% alennuskoodi Asokselle!

Tsekkaa koodi painamalla alla olevaa painiketta

Se, että näemme jatkuvasti – siis päivittäin – mitä kukin ystävämme, tuttumme, jokainen julkkis ja somefamous pukee ylleen, saa varmasti jokaisen miettimään myös omaa tyyliään. Jokainen näyttää olevan juuri sopivasti boheemeissa, tyylikkäissä tai rennoissa vaatteissa aina tilaisuudesta riippuen. Ja jotenkin vaikka meikit ovat vähän sottaiset niin se oikeastaan sopii siihen tyyliin. Ja sitten koittaa saada itselleen sopivasti sekaiset ja söpön sottameikkilookin, mikä näyttää omaan siltä että olisi lähtenyt suoraan sängystä kaupungille. Miksi, oi miksi, emme näe omaa kauneuttamme ja persoonallisuuttamme, vaan aina muiden elämät ja tyylit näyttävät vaan onnistuvan parhaiten? Tämä saattaa meidät kuluttajina jatkuvaan etsintämoodiin, missä metsästetään sitä parasta meikkivoidetta (mikä saa ihon näyttämään samalta kun sen yhden puolitutun jota seuraan aktiivisesti Instassa), sekä sitä pörrölaukkua, mikä näytti niin taivaan söpöltä jenkkibloggaajan viime viikonlopun bileasussa. Ja samalla vaatekaapissa olevat aarteet jäävät aivan huomioitta ja henkareille roikkumaan, kun ne kerran käytettynä näyttävätkin yhtäkkiä hyvin epäcoolilta. Jos ostat, osta siksi koska mielestäsi kyseinen vaate on hyvän näköinen juuri sinun tyyliisi, ei siksi että haluat näyttää joltain muulta. Avain aina hyvältä näyttämiseen on näyttää juuri omalta itseltä. Ei astrofysiikkaa, eihän. Mutta silti kovin usein pääsee unohtumaan.

Post Author: Zeon1

Matkailua, kauneutta, keittiöpsykologiaa – elämää sen kaikissa muodoissa! Nettishoppailun puoli-ammattilaisena rakastan myös jakaa parhaat shoppailu- ja alennusvinkit verkon parhaisiin kauppoihin. Hyppää mukaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *