Lahjanantajan vinkkilista

10€ alennusta tilauksestasi Horzen alennuskoodilla!

Katso koodi alta. Voimassa toistaiseksi

10€ alennusta tilauksestasi Horzen alennuskoodilla!

Katso koodi alta. Voimassa toistaiseksi

Apua, lahjastressi! Se vaan iskee aina – viimeistään päivä ennen varsinaista juhlapäivää. Ei voi mitään. Onneksi on nettikaupat. Pyhittää yhden illan ideoimiseen ja toisen kortin viilaamiseen ja sitten vain odottaa pakettien saapumista. Jostain saa jopa lahjat valmiissa paketissa kotiin. Kyllä, stressi taivaan tuuliin, se kuulostaa hyvältä. Mutta olisi kiva että lahjassa olisi pientä ideaa…mieluiten jotain mikä iskee lahjansaajaan sillä kuuluisalla “syvemmällä tasolla”. Siihen on klassinen mutta aina yhtä toimiva ratkaisu: kuvalahjat! Tässä listassa viisi suosikkikuvalahjaani.

1. Kalenteri. 12 kuukautta omilla kuvilla, joka piristää joka ikinen kerta kun katse osuu almanakkaan. Jos ei joka päivä niin ainakin kuun vaihteessa kun on aika kääntää sivua!
2. Muki. AH, se klassikko! Inside-vitsillä kaikkein mieluiten. Koska silloin se naurattaa itseä ja saa vieraat kysymään: “mikäs tämän tarina on?”
3. Polaroid-kollaasi. Kehitä 20 kuvaa ihanista hetkistä polaroid-muodossa. Lahjansaaja voi liimailla niitä seinille, kiinnittää jääkaapin oveen, käyttää kirjanmerkkinä…
4. PALAPELI. More intro needed?
5. Pelikortit. Kuinka moni tiesi että pelikortit omilla kuvilla on mahdollista kehittää? Valitse ketä on kuningas, kuningatar, jätkä ja ässä ja anna esimerkiksi perheenjäsenelle. Kerrankin pelikortit joilla on jotain merkitystä!

Post Author: Zeon1

Matkailua, kauneutta, keittiöpsykologiaa – elämää sen kaikissa muodoissa! Nettishoppailun puoli-ammattilaisena rakastan myös jakaa parhaat shoppailu- ja alennusvinkit verkon parhaisiin kauppoihin. Hyppää mukaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *