Vaivattomuus on nyt in

Kampanjakoodilla MWKSLK 5€ alennus uusille Timman käyttäjille

Hei uusi Timman asiakas, nappaa tästä 5€ arvoinen koodi Timmaan! Liitä se lahjakortti/kampanjakoodi-kenttään, niin alennus aktivoituu.

Tsekkaa koodi painamalla alla olevaa painiketta

Hei uusi Timman asiakas, nappaa tästä 5€ arvoinen koodi Timmaan! Liitä se lahjakortti/kampanjakoodi-kenttään, niin alennus aktivoituu.

Tsekkaa koodi painamalla alla olevaa painiketta

Olen aivan täysin hurahtanut Timmaan. En enää soittele, kiertele, kuuntele puskaradiota tai tee oikeastaan mitään ylimääräistä eforttia kauneuteni eteen. Klikkaan itseni Timmaan, katson minkä palvelun haluan, tarkistan kartasta mikä on lähellä ja kohtuuhintainen ja varaan ajan parhaimmillaan samalle päivällä. Voiko nerokkaampaa konseptia olla? Niin yksinkertainen, mutta helpottaa elämää kumman paljon. Etenkin seuraavista syistä kyseinen konsepti helpottaa kaikkien elämää (markkinataloutta parhaimmillaan!)

1. Hinnat pysyvät läpinäkyvinä, sillä näet millä hinnalla samaa palvelua tarjotaan eri paikoissa. Kukaan ei kisko liikaa maksua yksinkertaisesta palvelusta, sillä muuten asiakkaat menevät naapuriin.
2. Näet arvostelut, joita ihmiset jättävät aktiivisesti saamastaan palvelusta. Motivoi kauneushoitoloita ja kampaajia tarjoamaan laadukkaita palveluita, sillä se vaikuttaa heti heidän arvosteluihinsa, ja sitä kautta tulevien asiakkaiden määrään.
3. Maksat suoraan palvelussa. Tämä saattaa jossain mielessä olla myös hieman pelottavaa, sillä harvoin tunnet rahan oikeasti lähtevän tililtäsi. Mutta jokatapauksessa se pieni kauneushoidon/kampaajakäynnin jälkeinen hetki kun siirryt kassalle maksamaan jää kokonaan pois. Hoito valmis ja voilà, olet vapaa lähtemään!

Pieni kauneushetki tähän päivään? Olet sen ansainnut!

Post Author: Zeon1

Matkailua, kauneutta, keittiöpsykologiaa – elämää sen kaikissa muodoissa! Nettishoppailun puoli-ammattilaisena rakastan myös jakaa parhaat shoppailu- ja alennusvinkit verkon parhaisiin kauppoihin. Hyppää mukaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *